spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertVideo: Cum a scăpat un rovinărean cu viață după ce a picat...

  Video: Cum a scăpat un rovinărean cu viață după ce a picat pe o copertină

  Un bărbat din Rovinari a scăpat cu viață după ce a căzut de pe balcon, de la etajul patru. Norocul său a fost că vecinul de la trei avea atașată o copertină, pe care a rămas agățat până la venirea pompierilor.

  „Din fericire, un domn din orașul Rovinari a scăpat astăzi doar cu o sperietură.
  Nu știm exact cum, dar domnul nostru a căzut de la fereastra locuinței situată la etajul patru al unui bloc din orașul Rovinari, pe copertina de la fereastra vecinului de la etajul trei.
  Copertina prinsă în perete în câteva dibluri, puțin îmbătrânită de vreme, soare și vânt primise responsabilitatea de a susține greutatea bărbatului până la sosirea colegilor noștri.
  Norocul bărbatului a fost, pe de o parte faptul că a fost văzut la timp și vecinii au alertat pompierii, iar pe de altă parte îndârjirea copertinei de a rezista eroic până când pompierii au ajuns la fața locului.
  Colegii noștri au evaluat situația rapid și printr-o sincronizare exemplară, au reușit să-i salveze viața bărbatului care era, ușor de înțeles de ce, foarte panicat.
  Astăzi lupta contratimp a colegilor noștri a avut un final fericit, dar noi recomandăm tuturor să fie un pic mai atenți pentru ca o situație de urgență poate fi generată oricând și mai ales atunci când te aștepți mai puțin.
  La finalul intervenției toți cei care au trăit cu sufletul la gură intervenția colegilor noștri, au aplaudat ca după o mare reușită. Este, într-adevăr, cea mai frumoasă parte a meseriei de pompier!”, a transmis ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: