spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele

    Bârfe

    Umblă vorba prin judeţ că reprezentanţii Uzinei Mecanice Sadu ar fi „perceput” taxă de angajare, pentru că, se pare, modelul „inteligenţă” sau „experienţă” este destul de învechit. Mergând pe premisa că angajările se fac „pe sub mână”, reprezentanţii UM Sadu ar fi cerut între 1000-1500 de euro, „şpagă”, „comision” pentru angajare. Şi cum inteligenţa e „arma prostului” în România, cei care ar fi putut avea un loc de muncă în România, acum dau din colţ în colţ prin străinătăţuri, pentru un trai mai bun, pentru că locul lor, evident a fost luat de „piloşi”.

     

    Se vehiculează informaţia că UNPR Gorj a făcut achiziţii de lux pentru a ataca alegerile locale din 2012. După înscrierea în partid a fel şi fel de gorjeni care au cochetat cu „vechile structuri”, se zvoneşte că Dan Ilie Morega a pus ochii pe un nou recrut, cunoscut de mulţi pentru severitatea şi autoritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Se vorbeşte de Constantin Talabă, fostul şef al Poliţiei Rutier şi fost director al Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei Târgu-Jiu. Culmea este că Morega i-a făcut rost şi de o funcţie în UNPR, Talabă fiind obişnuit să vorbească doar din poziţia de şef.

     

    Se zvoneşte că handbaliştii gorjeni premeditează o acţiune disperată pentru viitoarea partidă, supăraţi pe conducerea secţiei. Se spune că doi-trei handbalişti ar fi încercat să-i convingă şi pe ceilalţi, ca la meciul următor să nu mai intre în teren până când şefii nu le vor plăti salariile. Handbaliştii încearcă, astfel, să ajungă cu salariile la zi, deşi echipa a primit banii de la sponsorul din Rovinari. Cine ştie pe unde s-or fi rătăcit banii handbaliştilor!

     

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!