spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesALDE Gorj, în pericol! Oamenii ce aduc voturi se gândesc să părăsească...

  ALDE Gorj, în pericol! Oamenii ce aduc voturi se gândesc să părăsească formațiunea

  ALDE Gorj la un pas să piardă unul dintre cei mai bine cotați membri din partid. Vicepreședintele Robert Filip este cu un picior în afara organizației județene după nenumăratele scandaluri cu președintele Dian Popescu. Primarul din Rovinari susține că nu va pleca singur, ci are alături de el o echipă de oameni.

  Certurile din ALDE Gorj încep să se concretizeze. Liderii partidului care au obținut rezultate pozitive la ultimele alegeri locale se gândesc să părăsească formațiunea politică. De pildă, edilul din Rovinari susține că s-a săturat să fie ținut în loc de președintele partidului care nu face altceva decât să critice. „Vreau să fac mai multă administrație decât politică. Dacă o să fac pasul în afara ALDE, o să-l fac cu o echipă de oameni care sunt și ei nemulțumiți și care s-au săturat să aștepte o schimbare. Sunt mai mulți oameni valoroși în partid care își pun un semn de întrebare, de ce stăm pe loc când am putea să facem treabă?”, a declarat primarul Robert Filip.

  Fără comunicare în ALDE Gorj

  Președintele ALDE Gorj vrea să lase impresia că plecarea colegilor din organizația județeană nu l-ar afecta. Dian Popescu se laudă cu experianța de pe vremea când conducea PNL Gorj și spune că un partid este mult mai afectat de cancan-uri decât de plecarea membrilor ce aduc voturi. „Treaba cu plecatul, cu tot cu echipă, nu mă sperie. Eu sunt învățat cu astfel de declarații, nu am treaba. Partidul este într-o continuă muncă, avem multă treabă, nu ne interesează această problemă. E problema domnului primar ce vrea să facă. Eu am mai trecut, ca președinte, prin astfel de lucruri. Orice partid este afectat de măscărici și nu de plecarea unuia sau altuia din partid”, a declarat Dian Popescu.

  Robert Filip susține că părerea lui Dian Popescu nu-l mai interesează din moment ce dialogul dintre cei doi nu există. „Eu nu mai colaborez deloc cu Dian Popescu. M-am descurcat singur în ceea ce am făcut, în rest nu m-a ajutat nimeni. Eu îl respect ca om, ca și vârstă, în rest nu avem ce să discutăm”, a mai declarat primarul Robert Filip.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: