spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticAlocațiile copiilor, ultima grijă a guvernanților

  Alocațiile copiilor, ultima grijă a guvernanților

  Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, critică bâjbâiala șefilor din Guvern pe tema majorării alocațiilor. Social-democratul reafirmă că pentru guvernarea liberală copiii nu sunt o prioritate.

  „După ce a refuzat să aplice legea votată de parlamentari și promulgată de președinte, privind DUBLAREA ALOCAȚIILOR PENTRU COPII, coaliția de guvernare a promis înainte de alegeri că va eșalona în 5 tranșe dublarea alocațiilor adoptată de PSD. Însă, surpriză: Cîțu și Orban ne anunță că au ales, din nou, să încalce promisiunile făcute românilor în Programul de Guvernare și să ANULEZE acordarea tranșelor 3 și 4 din calendarul propus inițial pentru majorarea alocațiilor pentru copii.
  Să furi banii copiilor, alocând în schimb sute de milioane de euro clientelei politice și firmelor de casă, este încă o dovadă a meschinăriei fără margini de care această guvernare a AUSTERITĂȚII dă dovadă. Lipsă de viziune, incompetență, nepăsare, iresponsabilitate reprezintă caracteristicile acestei guvernări eșuate.
  Chiar dacă nu mai are majoritate în Parlament, PSD va depune săptămâna aceasta un proiect de lege care să oblige Guvernul să majoreze imediat alocațiile la nivelul adoptat în 2020, respectiv de la 214 lei la 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani, și de la 427 lei la 600 lei pentru copiii sub 2 ani sau pentru cei cu dizabilități. Vom depune acest proiect în speranța că se vor mai găsi și alți parlamentari, de la alte partide, care să conștientizeze că VIITORUL și BUNĂSTAREA COPIILOR NOȘTRI nu se negociază”, a transmis deputatul PSD Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: