spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticCând aflăm pe unde trece drumul expres Craiova - Târgu Jiu?!

  Când aflăm pe unde trece drumul expres Craiova – Târgu Jiu?!

  Sunt interese majore de-a lungul traseului ce va fi străbătut de drumul expres Craiova- Târgu Jiu. Deputatul Mihai Weber, cel care a făcut demersuri pentru realizarea acestei investiții, susține că pentru a evita orice speculație ruta va fi prezentată înainte ca proiectul de execuție să fie depus.

  “Sunt persoane interesate, de la primari, la anumite persoane care își doresc ca traseul să fie unul anume, însă, varianta finală va fi stabilită, asta este prerogativa firmei care realizează proiectul de execuție, doar cu o perioadă scurtă de timp înainte de a fi depus proiectul de execuție. Se crează tot felul de interese în zonele respective, pentru terenuri, expropieri. Se va alege ruta care necesită cât mai puține costuri. Acum deja să discută și s-au cerut puncte de vedere de la anumite UAT-uri dacă sunt anumite situri în zona respectivă, dacă sunt anumite investiții care nu pot să fie ocolite. Cred că până la sfârșitul anului ne va fi comunicată și varianta pe care se va merge pe drumul expres Craiova- Târgu Jiu”, a declarat deputatul PSD Gorj.

  Infrastructură modernă

  Parlamentarul susține că infrastructura județului ar putea fi îmbunătățită în trei ani, în sensul că am putea crea legături cu restul țării. “Eu sunt optimist , dau în spate anii în care am făcut demersuri pentru infrastructura rutieră și sunt capitole care s-au încheiat cu succes. Totuși, trebuie să avem în vedere că ne trebuie drumuri europene, de mare viteză, Am militat pentru construirea unui drum expres, cel puțin de la Craiova la Târgu Jiu și, iată, că după 5 ani de zile de intervenții, interpelări cu fundament s-a reușit ca acest tronson să intre în linie dreaptă. Acum se lucrează la proiectul de execuție. În plenul Parlamentului am cerut continuarea acestui drum de la Târgu Jiu până la Deva. Noi vrem să ajungem în autostrada de la Deva care duce către vest. Este nevoie de infrastructură modernă. Am avut discuții, o să intervenim și spre tronsonul Târgu Jiu- Vâlcea, Târgu Jiu- Mehedinți. Eu cred că în trei ani de zile am avea o infrastructură rutieră completă pentru că se lucrează pe mai multe tronsoane”, a mai afirmat parlamentarul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: