spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticCandidatul PSD, Ciprian Florescu, pune turismul și atragerea fondurilor europene pe primul...

  Candidatul PSD, Ciprian Florescu, pune turismul și atragerea fondurilor europene pe primul plan

  Circuite turistice și mijloace de transport în comun speciale pentru turiști. Aceasta este propunerea candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu pentru dezvoltarea domeniului HoReCA din Municipiu. Ciprian Florescu susține că va accesa fonduri europene pentru a pune pe picioare turismul, inexistent la ora actuală.

  Candidatul Ciprian Florescu a dezvăluit o parte din programul electoral. În următori patru ani social-democratul are în plan să dezvolte turismul din Târgu Jiu. Prin circuite turistice și transport corespunzător crede că va face treabă. „Putem să ne gândim la variante care există, variante care să ofere turiștilor priveliști de neuitat, văzute din mijloace de transport destinate special celor care ne vizitează. Se pot face trasee, unul poate să treacă prin Municipiul Târgu Jiu, altul spre Muzeul de la Curtișoara cu vizitarea Muzeului Satului, unul spre Cheile Sohodolului, altul spre Hobița pentru vizită la locul în care a trăit Constantin Brâncuși. Există variante dacă ne dorim. Turiștii, pentru  fi atrași, trebuie să aibă la dispoziție aceste circuite. Noi dacă avem grijă să promovăm obiectivele turistice din Târgu Jiu și din apropiere putem să avem un succes prin realizare acestor circuite turistice și prin punerea la dispoziție a unor minibuze care să aibă o capacitate calibrată la necesarul și numărul de turiști care tranzitează Târgu Jiul. În timp putem să mărim perspectivele”, susține Ciprian Florescu.

  Fonduri europene

  În ceea ce privește resursele necesare pentru pune în practică ce a schițat pe hârtie, Florescu susține că va accesa fonduri europene. „Tot ce ne dorim să facem în următori patru ani, în Târgu Jiu, ne dorim să facem, atât cât este posibil, prin fonduri europene. Dacă putem accesa fonduri europene pentru a crește iarba în oraș, vom lua fonduri pentru a crește spațiul verde din Târgu Jiu. Vom lua fonduri europene pentru orice este nevoie în Târgu Jiu”, a mai declarat candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!