spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCe i-a cerut Ciucă senatorului de Gorj Ion Iordache!

  Ce i-a cerut Ciucă senatorului de Gorj Ion Iordache!

  Senatorul de Gorj Ion Iordache susține că a purtat discuții cu președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, pentru o colaborare ce ar urma să aibă loc la nivel județean, prin organizația PNL Gorj. Parlamentarul afirmă că ar fi dispus să facă echipă cu Marcel Romanescu, dacă programele gândite de el pentru județ ar avea susținere de la centru.

  Ion Iordache a fost ales senator pe listele PNL, după care a trecut la Forța Dreptei, iar acum, potrivit declarației lui, ar fi „curtat” de Ciucă să revină în PNL.

  “Au fost niște propuneri de colaborare, mai mult chestiuni de tatonare. Sunt dispus să continuăm aceste discuții dacă vorbim, în paralel, de programul meu, asumat pe plan politic, cu soluții pentru județul Gorj. Problema s-a pus că organizația de la Gorj are o problemă de legitimitate și de funcționare. Le-am spus că, la ora actuală, drumurile noastre nu se intersectează. Ca și colaborare, între mine și ei poate să existe doar dacă proiectele mele pentru județ sunt susținute de ei. Vreau un parteneriat. Eu le-am solicitat parlamentarilor gorjeni să susțină proiectele mele, până acum am avut parte de susținere”, a declarant Ion Iordache.
  În urmă cu câteva săptămâni, Gheorghe Pecingină declara că Ion Iordache va juca fairplay și nu va tulbura apele din PNL, asta desi la alegerile trecute Iordache a încercat un puci care, însă, nu i-a reușit. Acum, se pare că negocierile sunt altele pentru eliminarea lui Dan Vîlceanu de la șefia PNL Gorj. Ion Iordache a fost ales senator pe listele PNL, după care a trecut la Forța Dreptei, iar acum, potrivit declarației lui, ar fi „curtat” de Ciucă să revină în PNL.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!