spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticCe liberali importanți au lipsit de la întâlnirea cu Ciucă!

  Ce liberali importanți au lipsit de la întâlnirea cu Ciucă!

  Mai mulți lideri PNL Gorj au fost absenți la întâlnirea de partid cu președintele Nicolae Ciucă. Printre ei și președintele organizației municipale PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu și echipa sa preferând să rămână deoparte.

  Din sală au mai lipsit și parlamentarii Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină dar și doi primari liberali, Dumitru Leuștean și Dumitru Modrea. Deputații au transmis că nu s-au prezentat pentru că nu au fost invitați, iar primarii, unul și-a anunțat trecerea la PSD, altul a invocat probleme personale. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a comentat situația edilului de la Târgu Jiu.

  „Domnul secretar general a discutat cu domnul primar. Acesta ne-a transmis că nu participă la întâlnire. A fost decizia dumnealui, o respectăm. În prezent se fac evaluări pe filiale. Filiala este cea care trebuie sa ia măsuri, are organizare și viata internă. Dacă am câștigat ultima dată, într-un fel sau altul vom câștiga și a doua oară. Depinde doar de dumnealui”, a declarat Ciucă referindu-se la lupta pentru Primăria Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: