spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticGORJ: Nicolae Ciucă a ratat lansarea FTJ, dar a ajuns la...

  GORJ: Nicolae Ciucă a ratat lansarea FTJ, dar a ajuns la ședința de partid

  Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a ajuns, în sfârșit, în Gorj. Acesta a fost așteptat în județ încă din această dimineață, dar nu a venit la celelalte întâlniri oficiale, ci doar la cea politică.

  Ciucă era așteptat de gorjeni, în calitate de premier, pentru a sta de vorba cu reprezentanții angajaților din CE Oltenia și pentru lansarea Programului finanțat din Fondul pentru o Tranziție Justă (FTJ), ce a avut loc la sediul UCB Târgu Jiu. Șeful PNL a preferat, însă, să renunțe la a fi prezent la cele două activități anunțate de liberalii gorjeni, a lipsit și de la conferința de presă și s-a dus direct să participe la o ședință politică unde liderul PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a adus cu microbuzele simpatizanți. La Gorj a venit, alături de Ciucă și ministrul de interne, liberalul Lucian Bode.

  Bode și Iordache au vorbit despre buna activitate a organizației PNL la Gorj.

  Depuații PNL de Gorj Dan Vâlceanu și Gheorghe Pecingină nu au fost prezenți la întâlnirea liberalilor de la Gorj, ca și președintele organizației Târgu Jiu, primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu.

  Șeful PNL și-a cerut scuze doar pentru că a întârziat o oră la ședința de partid, motivând că a aflat programul pe care i l-a făcut Guvernul abia aseară. Despre faptul că ar fi trebuit să fie toată ziua la Gorj nu a spus nici o vorbă, la celelate două activități participând ministrul Virgil Popescu și, respectiv, ministrul Marcel Boloș, ambii, de asemena, liberali.

  La final, a intervenit și un incident. Imediat după discursul lui Ciucă, Iordache a vrut să facă încheierea ședinței, dar oamenii s-au ridicat să plece, opturând imaginea pe camera de live, iar transmisiunea pe Facebook a PNL a fost întreruptă brusc, la doar câteva secunde după ce Iordache începuse să vorbească.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: