spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăPoliticCilibiu motivează trecerea la PSD

  Cilibiu motivează trecerea la PSD

  „Este un exemplu elocvent de animal politic!”, declaraţia a fost făcută ieri de liderul democrat Dan Vâlceanu, la adresa fostului său coleg de partid Nicolae Cilibiu, acum proaspăt consilier judeţean din partea PSD Gorj.

  Consilierul judeţean Nicolae Cilibiu a explicat, ieri, presei, motivele pentru care a ales să treacă de la PDL la PSD. Cilibiu s-a plâns că după 20 de ani cât a stat în Partidul Democrat nu a fost ajutat cu nimic, el fiind chiar şomer pe timpul guvernării PDL. „Am pus suflet în ceea ce am făcut, nu am avut funcţii administrative şi am fost şomer pe timpul PDL-ului. Cred că pot să fac mai mult şi mi-am făcut prieteni în toate partidele. În ceea ce priveşte documentele de care vorbiţi, legea îşi va spune cuvântul. Eu voi rămâne alături de colegii din PSD. Am avut o durere că după 20 de ani, nu mai reprezentam decât un vot în Consiliul Judeţean, eu cred că reprezint mai mult şi timpul o va demonstra”, a declarat noul membru PSD Gorj, Nicolae Cilibiu. Nicolae Cilibiu a mai declarat că nu regretă trecerea la PSD chiar dacă riscă pierderea mandatului de consilier. Acesta şi-a exprimat dorinţa de a rămâne în PDL, după care a depus o altă solicitare prin care a anunţat înscrierea în PSD.

  Vâlceanu: „vom merge în instanţă!”

  Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, l-a apostrofat dur pe Nicolae Cilibiu pentru trecerea la PSD, acesta declarând că Cilibiu s-a vândut PSD-ului, fiind numit în funcţia de şef Birou Control Managerial în cadrul Diviziei Miniere. Nemulţumit, Vâlceanu a mai precizat că fostul său coleg de partid riscă să-şi piardă mandatul, urmare a celor două opţiuni făcute. „Nu avea rost să ridic vreo problemă, ştii ce cred de respectarea legii în Consiliul Judeţean. Nu avea rost să fac acest lucru, să fac bâlci, am făcut o adresă să mi se comunice numărul de înregistrare de la a doua opţiune a domnului Cilibiu şi le vom solicita să iniţieze un proiect de lege prin care acesta să-şi piardă mandatul. Dacă nu vor face acest lucru, vom merge în instanţă!”, a declarat Dan Vâlceanu, preşedinte PDL Gorj. Cât priveşte declaraţia lui Cilibiu, aceea că pe timpul fostei guvernări era şomer, Vâlceanu îi dă o replică acestuia spunând că: „pe domnul Cilibiu l-a angajat PDL consilier al directorului general Trotea, era şomer într-adevăr. Este un exemplu elocvent de animal politic!”, a mai precizat Dan Vâlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: