spot_img
15 C
Târgu Jiu
luni, februarie 26, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCinci elevi de 10 premiați de PSD Gorj

  Cinci elevi de 10 premiați de PSD Gorj

  Cei cinci elevi care au obținut media maximă la examenul de bacalaureat au fost premiați de Partidul Social Democrat Gorj, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului.
  Liderul organizației PSD Gorj, Mihai Weber a promis, înaintea examenului de bacalaureat, că toți elevii care vor obține media 10 vor avea acces gratuit toată vara la o piscină din oraș.

  ”Ușa partidului este mereu deschisă pentru tineri. Să știți că în viață, datorită muncii, dar și a rezultatelor, veți fi apreciați. Este o primă etapă în cariera dumneavostră, este un examen, poate cel mai important al vieții. V-am promis, înainte de examenul de bacalaureat, că-i voi premia pe toți cei care vor obține nota 10 la examenul maturității. Așadar veți avea gratuitate pe toată perioada verii la piscina de pe insuliță. Felicitări și succes la toate celelalte provocări care vă așteaptă” a spus Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Prezentă la conferința de presă a fost și doamna Mrejeru Marcela, Inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Gorj, care i-a felicitat pe cei cinci elevi de 10, pe profesorii și pe părinții acestora.

  ”Vă mulțumesc pentru rezultatele deosebite, pentru efortul depus, pentru a ajunge cei mai buni, sau elevii de 10 de anul acesta la examenul de bacalaureat. Vă ureaz mult noroc în ceea ce veți face și în viață, să perseverați, să nu uitați că munca este mai presus de orice. Este extrem de important să ieșim în față cu elevii meritorii, care au depus eforturi extraordinare, pentru că nota 10 înseamnă foarte mult. Sunt extrem de mândră că județul Gorj are cinci elevi de 10, pentru că sunt județe care nu au niciun elev care să fi obținut nota 10 la bacalaureat. Vă urez succes în continuare.”

  Una dintre elevele premiate, Rușeț Ioana Maria, a ținut să transmită că nu va dori să plece din țară, așa cum mulți dintre tineri își doresc, și că o să se înscrie la o facultate de medicină pentru a ajuta oamenii.

  Elevii care au obținuta nota zece, și care sunt de școli de prestigiu din Tg-Jiu sunt: Dogariu Ilinca Maria, Prejbeanu Mălina Ileana, Rușeț Ioana Maria, Cristina Călescu și Pascu Iulia.

  Două din cele cinci eleve au fost reprezentate cu succes de părinți, ele fiind acum ocupate cu examenele pentru facultate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: