spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCine ar trebui să își dea demisia pentru scandalul de pe Transalpina?!?!

  Cine ar trebui să își dea demisia pentru scandalul de pe Transalpina?!?!

  Continuă scandalul pe tema deschiderii Transalpinei. Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta critică modul în care senatorul PNL Ion Iordache încearcă să paseze responsabilitatea, punând în pericol siguranța oamenilor. Drumul a rămas închis, nu din vina unui partid politic ci pentru că zona nu este încă pregătită să primească vizitatori.

  Declarațiile ferme ale parlamentului PSD de Gorj denotă faptul că siguranța cetățeanului trebuie să fie mai presus de orice speculație cu capital politic. Mai mult, Manta susține că dacă s-au făcut aranjamente pe la spate, cineva ar trebui să își dea demisia.

  „Domnule Iordache, ori mințiți, ori oamenii susținuți de PNL în anumite funcții sunt incompetenți și ar trebui să plece acasă.

  Și noi, cei de la PSD Gorj, la fel ca majoritatea gorjenilor, am fi vrut să ne plimbăm pe Transalpina, în minivacanța aceasta, dar, spre deosebire de dumneavoastră, nu ne-am permis să punem în pericol vieți nevinovate.
  Dacă este reală afirmația că șeful CNAIR, pe care îl cunosc ca pe un om care aplică in mod corect legea, v-a făcut un ”angajament ferm” că redeschide Transalpina, în urma unor discuții în birou, înainte de a se face o inspecție, asa cum impun cerințele legale, pentru a verifica dacă sunt sau nu îndeplinite condițiile ce permit accesul oamenilor în zonă, fără a le pune viețile în pericol, atunci domnul Cristian Pistol, susținut de PNL la conducerea Companiei de Drumuri, ar trebui să-și dea demisia.
  Verificările făcute în teren au arătat că tronsonul de drum din Gorj prezintă pericole, că sunt bucăți de stâncă ce stau să se desprindă și să cadă pe carosabil, că din cauza stratului mare de zăpadă în anumite zone, nu au fost montate indicatoarele care să-i avertizeze pe conducători de pericole.
  Știu că aveți experiență în a vă aroga merite și a pasa responsabilitatea, atunci când apar probleme. Deși ipocrizia nu vă lasă să o recunoașteți, știți foarte bine, că decizia în privința nedeschiderii Transalpinei aparține unor specialiști și nu PSD, pe care încercați să vă răzbunați, pentru eșecurile dv. în plan politic.
  Siguranța oamenilor nu se joacă politic și nu se negociază ca la piață, domnule Iordache!!!”, este mesajul transmis de Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!