spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, februarie 22, 2024
Altele
  AcasăPoliticCine este Anca Bordușanu, noul subprefect de Gorj

  Cine este Anca Bordușanu, noul subprefect de Gorj

  Anca Bordușanu, noul subprefect de Gorj, care îl înlocuiește în funcție pe Mihai Istrate, începând de luni, 11 decembrie, este o femeie determinată, care și-a pus amprenta indiferent unde și-a desfășurat activitatea. De la jurnalist la trustul Intact, la președinte al organizației de femei a PSD Gorj și până la conducerea societății Medserv Min SA, aceasta a avut rezultate notabile, în domenii în care nu este deloc ușor.

  Anca Bordușanu a absolvit Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși”, Diplomație și Relații Internaționale la Institutului Diplomatic Român, și-a făcut masterul în Managementul Sectorului Public la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) București și tot aici doctoratul, în Științe Administrative.

  Noul subprefect s-a remarcat în spațiul public în calitate de corespondent de Gorj la Antena 1 și Antena 3, aducând în atenția populației, dar și a autorităților, subiecte importante de la nivelul județului. A fost jurist, cadru universitar, a deținut diverse funcții de conducere, printre care, până în prezent, director general al Medservin SA. Cât timp a fost la conducerea acestei societăți, Anca Bordușanu a adus-o de pe minus pe plus, reușind deblocarea acesteia, din postura de prestator cu unic client Complexul Energetic Oltenia, fapt salutar, de altfel, în condițiile în care CEO continuă să-și reducă numărul salariaților, pentru care sunt prestate serviciile medicale. În prezent, Medserv Min prestează servicii inclusiv pentru persoane fizice.

  Implicată și în politică, Anca Bordușanu a început în calitate de purtător de cuvânt al PSD Gorj, acum fiind președinte al Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Gorj, secretar general al PSD Gorj și consilier județean.

  Unde pleacă Istrate

  Mihai Istrate, social-democratul care a ocupat, până în prezent, funcția de subprefect, după o lungă carieră de succes în învățământ, își continuă ascensiunea, fiind susținut de PSD pentru o funcție la nivel central.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: