spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticCiurel: Guvernul "Frankenstein-Boc" a fost clonat

  Ciurel: Guvernul „Frankenstein-Boc” a fost clonat

  Guvernul „Frankenstein-Boc” a fost clonat, este părerea social-democratului Laurenţiu Ciurel despre noul Executiv condus de şeful Serviciului de Informaţii Externe. Ciurel a făcut o caracterizare a câtorva dintre noii miniştri conduşi de Răzvan Ungureanu, despre care spune că în spatele lor se află „capii din PD-L”, respectiv Elena Udrea şi Emil Boc.

  Vicepreşedintele organizaţiei PSD Gorj, Laurenţiu Ciurel, a criticat, miercuri, noul guvern al României în fruntea căruia se află Mihai Răzvan Ungureanu, şeful Serviciului de Informaţii Externe. Pesedistul Laurenţiu Ciurel crede că noii miniştri nu sunt cu nimic mai presus decât foştii demnitari conduşi de Emil Boc. „Fostul Guvern era de tip Frankenstein având în vedere cum vorbeau, că de arătat arătau bine aproape toţi. Se exprimau, însă, urât. Acesta este totuşi un Guvern de clone, de offshore-uri că nu ştii de fapt cine este în spatele acestora, ca în Cipru ştii că există acolo o căsuţă poştală, dar nu şti cine e în spate, a cui e, dar sunt toţi ai cuiva. Aceştia măcar pot articula corect două cuvinte faţă de ce am văzut la foştii miniştri”, a comentat fostul director general al Complexului Energetic Rovinari.

  Noul guvern, condus de fostul

  Social-democratul Laurenţiu Ciurel a declarat că în spatele noilor miniştri conduşi de Mihai Răzvan Ungureanu se află tot „capii din PD-L”, respectiv Emil Boc şi foştii miniştri ai acestuia. „Cine-i şeful de partid celui de la Dezvoltare? Face parte din organizaţia Bucureşti sectorul I şi şeful de partid pe linie direct este Elena Udrea. Cristian Petrescu este în sfera de influenţă a Elenei Udrea, deci la Dezvoltare a rămas tot Udrea. Să nu vă faceţi iluzii că va conduce el. La Finanţe, Bogdan Drăgoi este un tip şcolit pe afară, vorbeşte câteva limbi străine, tatăl său apare, însă, în multe fotografii în vacanţă la Monte Carlo unde au iahturi, alături de Adriean Videanu. Drăgoi este omul lui Videanu, al clanului Videanu. Nazarea este secretar de stat isteţ are şi o oarecare influenţă cu flacăra violetă, e dus şi el cu…e controlat de Anca Boagiu. Domnul de la Educaţie, Corneliu Baba, a fost acuzat de plagiat de multe ori şi a fost adus, de la Cluj, bineînţeles, de Emil Boc, doar sunt prieteni”, i-a caracterizat Laurenţiu Ciurel pe câţiva dintre noii miniştri. Cătălin Predoiu va conduce în continuare Ministerul Justiţiei, iar Leonard Orban – Ministerul Afacerilor Europene. La Cultură a rămas Kelemen Hunor, la Sănătate Ritli Ladislau, Gabriel Oprea va conduce în continuare Ministerul Apărării Naţionale, iar Laszlo Borbely pe cel al Mediului. Gabriel Berca, gorjean la origini, a fost numit la Ministerul Administraţie şi Internelor, Bogdan Drăgoi la Finanţe, Lucian Bode la Ministerul Economiei, iar Cristian Diaconescu la Ministerul de Externe. În locul Ancăi Boagiu, la Ministerul Transporturilor, a fost numit Alexandru Nazare, iar în locul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale- Cristian Petrescu. De asemenea, la Ministerul Comunicaţiilor a fost numit Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici se va ocupa de Ministerul Muncii, Cătălin Baba de Ministerul Educaţiei, iar Stelian Fuia de Ministerul Agriculturii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!