spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesConsiliul Judeţean dat în judecată

  Consiliul Judeţean dat în judecată

  PP-DD Gorj este printre organizaţiile cu cele mai mici pierderi din ţară, în urma ordonanţei care a permis trecerea de la o formaţiune politică la alta, decât cea care a susţinut alesul în funcţie. Potrivit prim-vicepreşedintelui Robert Filip au plecat 35 de aleşi, 8 la PSD, 25 independenţi şi s-au operat 13 excluderi.

  Filiala Gorj a PP-DD va depune acţiune în instanţă împotriva primăriilor din Motru şi Tismana şi a Consiliului Judeţean, urmând a fi daţi în judecată şi consilierii care au plecat, dar despre care şefii PP-DD spun că ar fi fost excluşi, anterior, din partid. „Este cea mai mică pierdere din ţară, la noi, 35 de plecaţi din care 9 la PSD şi 25 de independenţi. De mâine vom face acţiuni în instanţa, inclusiv la Primăria Motru şi Consiliul Judeţean”, a declarat liderul PP-DD Gorj, Robert Filip. Acesta a mai precizat că soluţionarea în instanţă peste ani a acestor viitoare cauze ar crea probleme, în conditiile în care toate hotărârile care se vor da în interiorul acestei perioade ar fi lovite de nulitate.

  Neaţă: „a plecat electoratul!”

  Şedinţa de Consiliu Judeţean de ieri s-a dovedit a fi o ocazie bună pentru şeful PP-DD Gorj, Robert Filip, şi fostul coleg de partid Gheorghe Neaţă, pentru a relua discuţiile. Astfel, medicul Gheorghe Neaţă se consideră consilier judeţean PSD. Alături de Petre Nanu, inspectorul şcolar judeţean adjunct, au părăsit tabăra PP-DD pentru cea social-democrată. Ulterior au aflat că au fost excluşi din Partidul Poporului şi că riscă să-şi piardă mandatele, acum acesta spune că a plecat din partid pentru că se pierdea electorat. „Vom colabora toţi, suntem oameni de nădejde ai judeţului. Am fost mai repede, mai bun la fugă, am făcut adeziunea la momentul respectiv! Pe noi ne-a părăsit electoratul, partidul fiind părăsit de oameni pentru că nu a fost bine organizat”, a declarat social-democratul Gheorghe Neaţă. La nivel de zvon, circula ideea că acesta ar urmari numirea într-o funcţie de conducere în fruntea unei secţii medicale din Spitalul Judeţean Târgu-Jiu. „Ce treabă are politica?”, a răspuns Neaţă la întrebarea legată de obţinerea unei funcţii în partid.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: