spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesContinuă scandalul dintre Vîlceanu și Romanescu

  Continuă scandalul dintre Vîlceanu și Romanescu

  Un nou atac între liderii PNL de la Gorj. După ani de zile, cei doi președinți de la județ și de la organizația municipală, fac declarații pe tema primelor scandaluri din tabăra liberală.

  Vâlceanu atacă!

  Dan Vîlceanu susține că a trecut cu vederea multe din declarațiile acide ale primarului Marcel Romanescu, însă nu a uitat când acesta a cerut liderilor de la centru să aleagă între cei doi. Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține că nu înțelege strategia primarului Marcel Romanescu. Liberalul afirmă că primarul Municipiului Târgu Jiu putea părăsi tabăra liberală încă din 2018, când a cerut public șefilor de la centru să aleagă care să rămână în partid. Atunci, ca și acum, tensiunile în organizația de la Gorj erau majore.

  “Eu nu sunt genul de om care să întoarcă spatele unui coleg pentru că a spus ceva de mine. În 2018, Marcel Romanesu spunea că el nu mai rămâne în partid cu mine. Ori eu, ori el! După aceea au venit alegerile locale și mi-a mulțumit public pentru spijinul oferit pentru proiectele de la casa de cultură, centură, bazin. Anul trecut s-a simțit reprezentat, când a primit 10 milioane lei, bani de la Guvern. Acum, iar s-a întors treaba. De asta spun, oamenii care se uită la noi și văd declarațiile, își dau singuri seama”, a declarat Dan Vîlceanu, la Radio Infinit.

  Romanescu ripostează!

  Primarul Municipiului îl contrazice. Romanescu afirmă că echipa PNL Târgu Jiu l-a făcut să rămână fidel valorilor liberale. “Dacă am rămas în PNL, am rămas pentru că sunt alături de valorile liberale și alături de echipa mea de la PNL Târgu Jiu. Cu această echipă am câștigat toate competițiile. Dacă am rămas în PNL, nu am rămas că am fost, sau voi fi apropiat de Dan Vîlceanu. Bătăliile nu se duc în competițiile cu PSD ci în interiorul PNL. În 2017, ca și în 2020, nu i-am văzut vehemenți când s-a pus problema candidaturii mele. Sunt declarațiile care pot să fie ca o strategie în jurul domnului Dan Vîlceanu, dar, ar fi bine, dacă e o strategie, să o facă publică, nu să vină permanent cu atacuri la adresa organizației municipale și la adresa mea, ca președinte”, a transmis primarul Marcel Romanescu, la același post de radio local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!