spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăNews AlertCosmin Popescu: „Cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea...

  Cosmin Popescu: „Cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea lor cu aer rarefiat, ar face bine să se alăture efortului comun pe care îl facem noi, autoritățile și cadrele medicale…”

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îi recomandă deputatului Dan Vîlceanu să nu mai viseze la cai verzi pe pereți și să coboare în lumea reală, în caz contrar să tacă o perioadă de timp. Acest mesaj este valabil pentru toate acele persoane care din fața calculatorului văd realitatea distorsionată.

   „Sunt multe persoane aici în Gorj, și nu numai, care din fața calculatorului văd lucrurile un pic distorsionat. Una dintre aceste persoane este și deputatul Vîlceanu care, luându-și probabil informațiile direct de la ministrul Nelu Tătaru, consideră că epidemia aceasta e ca o poezie – e un val cu două cocoașe, una mai mare, alta mai mică, că e ca un platou și alte asemenea metafore.

  Noi, cei care ne confruntăm zilnic cu probleme reale, în lumea reală, nu vedem lucrurile în termeni atât de plastici. Noi vedem oameni care suferă, ne zbatem să găsim resurse materiale și umane, echipamente, noi spitale care să asigure servicii medicale celor care au ghinionul să se îmbolnăvească.

  Prin urmare, cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea lor cu aer rarefiat, ar face bine să se alăture efortului comun pe care îl facem noi, autoritățile și cadrele medicale, pentru a depăși această perioadă dificilă nu numai pentru județul nostru, ci și pentru țară.

  Rugămintea mea pentru toți acești oameni ar fi ca dacă nu pot face nimic util pentru societate, măcar să aibă minima decență și să tacă o perioadă.”, a comentat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, pe pagina sa de socializare.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: