spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCristina Cilibiu, numită în funcția de prefect de Gorj: „Îmi doresc ca...

  Cristina Cilibiu, numită în funcția de prefect de Gorj: „Îmi doresc ca Iordache să revină în PNL“

  Cristina Cilibiu a fost numită în funcția de prefect al județului Gorj în ședința de guvern de astăzi. Aceasta și-a dat recent demisia din funcția de primar al orașului Turceni, precum și din PNL.

  Cristina Cilibiu este cumnata senatorului Ion Iordache, președintele organizației Forța Dreptei din Gorj, mulți oameni politici susținând că este marioneta acestuia.

  Ion Iordache a fost ales senator pe lista PNL, după care a plecat la noul partid înființat de Ludovic Orban. Iordache este un personaj controversat, de numele acestuia legându-se societatea de construcții Ydail Construct, care are foarte multe contracte cu statul. De asemenea, această firmă a fost implicată în multe dosare penale.

   

  „Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă“

   

  Cristina Cilibiu a declarat pentru site-ul online stirilegorjului.ro că vrea să se înscrie în PNL, unde dorește să facă echipă cu protectorul său, Ion Iordache: „Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj.
  Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție! Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: