spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialAproape 6.000 de voluntari înscriși în campania „Let`s Do It Romania!”

  Aproape 6.000 de voluntari înscriși în campania „Let`s Do It Romania!”

  "Let’s Do It, Romania!" ia startul şi în GorjAproape 6.000 de voluntari s-au înscris până în momentul de față în campania națională de ecologizare „Let`s Do It Romania!”, care va avea loc sâmbăta aceasta.

  Numai în comuna Bălești sunt peste 250 de voluntari care vor fi coordonați de către primărie.

  De asemenea, sunt foarte multe școli din municipiul Târgu Jiu care au anunțat că se vor deplasa în diferite zone din oraș pentru a ridica gunoiul. Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, coordonatorul proiectului „Let`s Do It Romania!” în județul Gorj, va organiza pe data de 17 septembrie o nouă campanie de ecologizare în județul Gorj. Se speră în participarea a măcar 10.000 de voluntari, cu toate că anul trecut au fost peste 11.000 de voluntari.

  Toți cei care vor să participe, inclusiv autoritățile locale, ONG-urile, companiile private, instituțiile publice încă se mai pot înscrie în campanie, la numărul de telefon 0253/216132 sau pe adresa de mail sjgdasgorj@yahoo.com. Se vor pune la dispoziția voluntarilor saci și mănuși. Gunoiul va fi preluat în mod gratuit de către operatori.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!