spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăPoliticCum se face majoritatea în Consiliul Local Târgu Jiu

  Cum se face majoritatea în Consiliul Local Târgu Jiu

  Se poartă discuții pentru crearea unei majorități în Consiliul Local Târgu Jiu. Social-democrații, care au câștigat 9 mandate, mai au nevoie de două voturi din partea altor consilieri, pentru a-și asigura trecerea proiectelor propuse. Primarul Marcel Romanescu este convins că va găsi varianta optimă de lucru.

  „Eu îmi doresc majoritate în Consiliul Local. PSD poate face alianțe cu oricine, atâta timp cât domnul Adrian Tudor are două mandate, AUR are 3 mandate și PNL 7 mandate. Ei, ca să facă alianțe, trebuie să se alieze toți. Sunt convins că vom obține majoritate, nu pentru mine! E clar că unul dintre viceprimari va fi al PSD. Legea spune clar, primarul stabilește atribuțiile viceprimarilor. Primarul are toată puterea, legea spune clar”, a transmis Romanescu la Radio Infinit.
  Pentru a avea majoritate, PSD mai are nevoie de 2 consilieri. Majoritatea se poate obține cu sprijinul Verzilor. Romanescu susține că o alianță cu PNL este imposibilă, consilierii liberali fiind blamați de cetățeni.” Uitați-vă pe lista PNL, e groaznică. Acolo, găsim o mare parte dintre frustrații perioadei mele a celor șapte ani. Oameni care nu și-au găsit, la un moment dat, rezolvarea unor probleme pe care dumnealor considerau că pot să le rezolve, încălcând legea, țeparii imobiliari”.
  Primarul a mai transmis că, de săptămână viitoare, va demara dialogul cu cetățenii, pentru a stabili prioritățile pentru 2025-2026.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!