spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 12, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesDeputat PSD: "Legea 197/2021 va fi respectată!"

  Deputat PSD: „Legea 197/2021 va fi respectată!”

  Respectarea Legii 197/2021, în sensul reducerii vârstei de pensionare cu 13 ani pentru angajații Complexului Oltenia care se încadrează în condițiile prevăzute, este deosebit de importantă pentru social-democrați. Oamenii merită și vor beneficia de aceste drepturi, transmite deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber.

  „În urma discuțiilor purtate cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, ministrul Muncii – Marius Budăi, alături de reprezentanții Casei Naționale de Pensii, s-a stabilit ca, în cursul acestei zile, să fie emisă o circulară către toate Casele de Pensii, care să permită fără echivoc aplicarea Legii 197/2021.
  Având în vedere contextul actual, în care viitorul Complexului Energetic Oltenia este incert, avem obligația de a sprijinii angajații în demersul lor de a-și asigura viitorul”, afirmă deputatul PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Sigur ca se va respecta ca vor sa scape de salariati, intrebarea este: perioada 2001-2023 , va fi luata in calcul ca perioada de conditii speciale( pensie mai mare cu 50%), sau nu?
   Problema Termoservurilor care a fost doar o jonglerie birocratica pentru a plati oamenii de pe mentenanta mai prost(vesnica problema a costului MW-ului), mentenanta in termocentrale si numai in termocentrale desfasurandu-se cu aceeasi oameni , in aceleasi conditii atat inainte cat si dupa minunea numita „termoserv”, cum se rezolva?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!