spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDoctorand în Franța, candidat pe lista PSD la Consiliul Județean

  Doctorand în Franța, candidat pe lista PSD la Consiliul Județean

  Lista PSD la Consiliul Județean Gorj este apoape de finalizare. Printre numele noi care se vor regăsi pe aceasta se numără și tânărul teolog și jurist Tudor Antoniu, proaspăt revenit din Franța, acolo unde a finalizat, ȋn acest an, studiile doctorale la Universitatea din Lille (Franța) ȋn domeniul dreptului administrativ, având ca temă Descentralizarea teritorială ȋn România ȋn lumina istoriei administrative ȋncepând cu anul 1859 până ȋn zilele noastre. Între ruptură şi continuitate.

  La doar 32 de ani, Tudor Antoniu se poate lăuda cu un CV impresionant. Pe lângă cele două limbi străine cunoscute la nivelul avansat, Tudor este absolvent al Facultății de Teologie (Craiova) şi al Facultății de Drept (Tg-Jiu), al unui master în administrație publică (Bucureşti) şi ȋn teologie (Craiova), iar în prezent doctorand în drept public al Facultății de Științe Juridice, Politice și Sociale, Universitatea din Lille (Franța), urmând susținerea pe data de 24 septembrie 2020. Este, de asemenea, specialist ȋn drept administrativ, având ca experiență diferite stagii (Ambasada României din Belgia, Comisia Europeană, Universitatea din Lille), fost manager al rețelei OLA (Observatory on Local Autonomy www.ola-europe.eu), dar și asistent universitar la Universitatea din Lille (Franța).

  În ceea ce privește intrarea în politică, Tudor Antoniu susține că a făcut pasul convins de oamenii din PSD. ”Probabil vă ȋntrebați de ce PSD Gorj? În primul rând Gorj, pentru că sunt născut, crescut, şcolit ȋn Gorj şi iubesc acest județ şi locuitorii lui. În al doilea rând, am ales să fac parte din organizația PSD Gorj pentru că la nivelul județului, PSD are ȋn componența sa oameni profesionişti, oameni cu viziune, de ȋncredere şi umani, oameni inovativi şi responsabili, care au promovat masiv atât intern cât şi extern județul Gorj.

  Preşedintele PSD Gorj, Dl Mihai Weber, este un lider respectat, cinstit şi de succes. Candidatul PSD la funcția de Preşedinte al Consiliului județean Gorj, preşedintele ȋn funcțiune, Domnul Cosmin Popescu, este un om ȋndrăgit ȋn județ, un bun şi recunoscut profesionist chiar şi de adversarii PSD. Continuăm ȋmpreună cu dumnealor; doi lideri de frunte ai județului Gorj şi o spun cu toată ȋncrederea că gorjenii ȋi vor urma pentru ceea ce sunt şi pentru ceea ce reprezintă”, a declarat Tudor Antoniu.

  Pus pe treabă, tânărul social democrat vrea să se implimpice în schimbarea unor mentalități de care ne lovim zi de zi.

  ”Vreau să mă implic în politică pentru că numai prin implicarea tinerilor putem să schimbăm lucrurile în bine, iar în al doilea rând cred că experiența dobândită în afară poate fi un atuu, un lucru bun, ce-l pot pune în practică în beneficiul cetățenilor. Imi doresc să schimb mentalitatea celor pesimiști și să le aduc speranța semenilor. Prin implicarea mea imi doresc să împac cetățeanul cu politicul. Și toate acestea prin promovrea de proiecte care să ofere servicii de calitate gorjenilor”, susține candidatul PSD la Consiliul Județean.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: