spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăPoliticDubii în privința contractelor încheiate între Primăria Târgu Jiu și mediul de...

  Dubii în privința contractelor încheiate între Primăria Târgu Jiu și mediul de afaceri

  Useriștii vor transparență în privința contractelor încheiate de Primăria Târgu Jiu. Pentru că nu au reprezentanți în Consiliul Local politicienii acestei formațiuni politice fac apel la membrii altor partide politice să le preia ideea și să supună aprobării un proiect de hotărâre ce vizează „aprobarea unor măsuri de îmbunătățire a actului de transparență decizională și de creștere a gradului de acces al cetățenilor la documente de interes public la nivelul U.A.T Municipiul Târgu Jiu și a instituțiilor subordonate Consiliului local al Municipiului Târgu Jiu”.

  “Există reticență, în spațiul public, că lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui. În acest sens, transparentizarea relațiilor contractuale – dintre municipalitate și diverși agenți economici etc. –  este modalitatea sigură prin care administrația publică locală a municipiului Târgu-Jiu poate dovedi respectul față de cetățenii plătitori de taxe și impozite.

  După ani întregi în care diverse contracte, cel puțin discutabile, au ieșit la iveală, pe canale mai mult sau mai puțin formale, si au provocat discuții aprinse în spațiul public în privința oportunității sau legalității încheierii lor, este momentul ca Primăria municipiului Târgu-Jiu, dar și instituțiile subordonate Consiliului Local al municipiului Târgu-Jiu să devină 100% transparente în privința contractelor încheiate, indiferent că sunt unele de achiziții publice ori au alt obiect.

  Locuitorii municipiului Târgu-Jiu vor putea verifica astfel, nemijlocit, prin accesarea paginilor web ale instituțiilor din cadrul primăriei, dacă banii proveniți din taxele și impozitele lor sunt utilizați eficient, cu discernământ și cu unicul scop al oferirii unor servicii publice de calitate. Târgujienii merită respect!“ a transmis USR Gorj prin purtător de cuvânt Valeriu Morjan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: