spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticEchipă a PSD Gorj din teritoriu, completă și întărită

  Echipă a PSD Gorj din teritoriu, completă și întărită

  Organizația PSD Bumbești-Pițic este completă și pregătită să se implice în problemele comunității. În urma unei ședințe de Birou Permanent Local, la care au participat și reprezentanții conducerii organizației județene din Gorj ai Partidului Social Democrat, s-a constituit noua structură a organizației locale și, totodată, au avut loc alegerile în cadrul OFSD Bumbești-Pițic.

  „Din noua echipă, condusă de domnii Florin Martescu – președinte și Viorel Popescu – secretar, fac parte ingineri, profesori și angajați în diverse instituții sau societăți, având suportul unui număr mare de locuitori ai comunei, care vor o schimbare în Bumbești-Pițic. Odată cu această întâlnire, organizația locală trece într-o nouă etapă de dezvoltare, aducând aproape oameni noi, care au capacitatea de a obține rezultatele pe care și le-a propus.
  Prezența la eveniment a primarilor PSD din localitățile învecinate, respectiv domnii Victor Drăgulescu de la Alimpești, Lucian Goață de la Prigoria, Victor Geogia de la Bengești Ciocadia, Dumitru Turbăceanu de la Baia de Fier și Gheorghe Epure de la Polovragi, confirmă susținerea concertată față de organizația PSD de la Bumbești-Pițic și, de asemenea, forța și potențialul echipei în perspectiva alegerilor de anul viitor.” se arată într-un comunicat transmis de PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!