spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 10, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesEdilul Rotaru, în PNL! Romanescu nu are nimic împotrivă

  Edilul Rotaru, în PNL! Romanescu nu are nimic împotrivă

  Fostul pesedist Marian Rotaru s-a înscris în PNL și va intra în sondajele pentru Primăria Târgu-Jiu. Marcel Romanescu nu are nimic împotrivă, dar spune că de acum înainte competiția este și mai mare.

  rotaru

  Fostul social-democrat Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti s-a înscris în PNL. Fostul social-democrat s-a hotărât să facă pasul respectiv după o perioadă destul de lungă în care s-a aflat în postura de independent.

  „Nu sunt un trădător”

  În prezenţa copreşedinţilor PNL, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, acesta a fost prezentat aseară ca membru PNL şi a explicat care sunt motivele pentru care a decis să treacă în rândul liberalilor. „Pentru mine este o onoare să fiu astă seară în rândul dumneavoastră pentru că am tatonat mult terenul să găsesc o echipă omogenă şi după lungi discuţii cu cei doi co-preşedinţi şi cu domnul secretar general, domnul Tavi Lupulescu, am considerat că aici îmi este locul. Aş vrea să-i informez pe doamna Alina Gorghiu şi pe domnul Vasile Blaga că nu sunt un trădător şi nici un om care să trec de la un partid la altul. Am candidat în 2004 ca şi independent în comuna Leleşti. În 2008 am fost primar PSD pentru că trebuie să vă spun de la început istoricul meu, a fost o prietenie care există şi acum cu domnul Mircea Geoană şi fiind cu dumnealui am candidat în 2008 din partea PSD-ului. În 2012, am considerat că tot ce se întâmplă în PSD nu este pentru mine şi pentru foarte mulţi de acolo. Nu am suportat poziţia ghiocelului, nu am suportat «să trăiţi, am înţeles» atunci când am avut dreptate”, a declarat Marian Rotaru, în cadrul prezentării sale ca şi membru PNL. Acesta urmează să fie sondat pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, alături de alți cinci liberali care vor intra în cursa pentru municipiu.

  Romanescu: „Nu ar fi surprinzător ca Rotaru să fie pe primul loc”

  Co-președintele PNL Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, susține că nu este deranjat de faptul că șefii săi din PNL Gorj au anunțat că încă un politician va intra în sondajele pe care liberalii le vor efectua pentru desemnarea unui candidat la Primăria Municipiului Târgu-Jiu. Numele lui Marian Rotaru, primarul din Lelești, a fost tot mai des pomenit de cei doi co-președinți ai PNL Gorj, Tudor Barbu și Dan Vâlceanu ca fiind introdus în sondajul de opinie al PNL, chiar înainte ca acesta să aibă adeziune la partid. Romanescu afirmă, însă, că nu se teme de apariția și a altor nume, pe lângă cele șase deja existente și care vor fi incluse în sondajele de la municipiu, însă afirmă că, de acum, competiția în interiorul partidului este mult mai mare. „Mi-aş dori ca în sondajul PNL să nu intre numai Marian Rotaru care este un primar cu extrem de multă experienţă, cu mai multe mandate la activ câştigate cu un procent mare la Leleşti. Îşi doreşte mai mult. Una e să conduci o comună şi alta un oraş de 70.000 de locuitori. Oricare dintre noi are şansa lui. Nu ar fi surprinzător ca domnul Rotaru să fie pe primul loc. Ar fi o surpriză plăcută”, a mai spus Marcel Romanescu. Liberalii Eduard Berca, Marcel Romanescu, Nicolae Bobu, Niculina Mocioi și Victor Banța se aflau în cărți pentru o posibilă candidatură la Primăria Municipiului Târgu-Jiu, acestora adăugându-li-se acum și Marian Rotaru, primarul de la Lelești, care s-a hotărât să treacă în barca liberalilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: