spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăPoliticEveniment al Partidei Romilor, la Târgu Jiu! Invitați lideri PSD

  Eveniment al Partidei Romilor, la Târgu Jiu! Invitați lideri PSD

  Partida Romilor Pro Europa Gorj, condusă de către Nelu Pavel, a organizat vineri un eveniment în Târgu Jiu, la care au fost invitați și lideri ai PSD Gorj.

  Consilierul județean Anca Bordușanu, totodată președinte al OFSD Gorj, a transmis, la finalul întâlnirii, că aceasta este începutul unei colaborări fructuoase, pe mai multe planuri, a PSD cu structura condusă de către Nelu Pavel.

  „A fost o adevărată plăcere să particip la adunarea remarcabilă a comunității rrome organizată de către Partida Romilor ”Pro – Europa” Gorj. Astfel de întâlniri oferă o oportunitate extraordinară de a construi punți de înțelegere și solidaritate între noi, de a promova dialogul și de a crea un viitor mai bun pentru toți membrii acestei respectabile comunități. Dacă reușim să ne dăm mână, și reușim, dacă putem să avem un dialog curat și bazat pe respect reciproc, atunci consider că suntem partenerii ideali pentru că împreună, avem puterea de a schimba perspectivele și de a construi un viitor mai promițător pentru copiii noștri. Sunt convinsă că această întâlnire va fi începutul unei colaborări continue și fructuoase între comunitatea rromă și echipa Partidului Social Democrat Gorj”, a spus Bordușanu.

  De asemenea, deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta a fost prezent la eveniment, fiind invitat să ia cuvântul. „Am participat, azi, la evenimentul organizat de Partida Romilor „Pro-Europa”. Comunitatea de romi din județul Gorj, și-a câștigat un rol important în societate, dar joacă unul la fel de mare în politică. De-a lungul vremii, romii au luptat cu discriminarea, la fel ca orice alta minoritate. Această barieră a fost ridicată în timp, pe măsură ce societatea românească a învățat, la rândul ei, să accepte moduri de trai, culturi și obiceiuri diferite” a transmis deputatul.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: