spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăPoliticExplozie la tarifele de energie și gaze! Virgil Popescu: " Prețuri printre...

  Explozie la tarifele de energie și gaze! Virgil Popescu: ” Prețuri printre cele mai mici din Europa”

  Practică liberală de a crea impresia unui trai mai bun continuă. În plină campanie interna pentru șefia PNL, oficialii dau înainte cu sintagma „lapte și miere”, deși românii simt din plin creșterile de prețuri. Recent, i-a venit rândul ministrului de la Energie ” să se laude cu preturi mici la utilități”.

  „Românii trebuie să știe că, în momentul de față, prețul energiei electrice în România este printre cele mai mici din Europa”, a fost declarația făcută de ministrul Energie, declarație care i-au făcut pe social democrați să iese cu atacuri la adresa oficialului. Deputatul PSD Mihai Weber susține că actuala guvernare a uitat de lumea reală. ” Asemenea lui Florin Cîțu, Virgil Popescu trăiește în lumea paralelă creată de PNL, în care totul este bun, ieftin și frumos. În lumea reală, cea în care se zbat să supraviețuiască toți cetățenii, România are cea mai mare majorare de preț din Uniunea Europeană la energia electrică (și procesul continuă, ducând la o creștere în lanț a tuturor celorlalte prețuri), în timp ce românii au printre cele mai mici salarii din Uniunea Europeană. Mai mult, conform datelor publicate de Institutul Național de Statistică (INS), următoarele trei luni vor fi marcate de scumpiri dramatice:
  – prețurile produselor industriale: +21% ; – prețurile lucrărilor de construcții: +38%; – prețurile produselor din comerțul cu amănuntul: +27%; – prețurile serviciilor: +12%.
  Din acest motiv, PSD insistă pentru adoptarea în regim de urgență a Legii consumatorului vulnerabil, astfel încât să poată fi implementate rapid mecanisme de protecție în contextul exploziei tarifelor la energie electrică și gaze naturale”, a transmis deputatul Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: