spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăPoliticGORJ Un consilier județean liberal, împotriva șefului de organizație, pe tema alegerilor

  GORJ Un consilier județean liberal, împotriva șefului de organizație, pe tema alegerilor

  Unul dintre consilierii județeni din Gorj este de acord să existe o colaborare totală între PSD și PNL, în condițiile comasării alegerilor. De asemenea, consilierul județean Gheorghe Orzan, ales pe listele PNL Gorj, susține că o colaborare corectă ar trebui să se bazeze pe susținerea unor candidați comuni, fără niciun fel de rezerve. Asta în condițiile în care șeful PNL Gorj, Ion Iordache, nu numai că e împotriva colaborării cu PSD, ci chiar a cerut ieșirea PNL de la guvernare. Deci, practic, Orzan se opune doriței șefului său, prin declarația făcută.

  În contextul comasării alegerilor și a luării unor decizii care să vizeze susținerea unor candidați comuni, nu mai există altă variantă, decât o colaborare totală. Indiferent de ce opinii personale avem legat de PSD, va trebui ca organizațiile să accepte deciziile luate la nivel central și să se colaboreze atât în ceea ce privește alegerile locale, cât și alegerile europarlamentare. Până la urmă, suntem împreună la guvernare.”, a menționat Gheorghe Orzan, consilier județean liberal.

  Este de precizat că decizia pentru modul cum vor colabora PSD cu PNL aparține birourilor permanente naționale ale celor două partide, care decid limitele negocierilor din Colaiția de Guvernare, dar se discută despre liste comune doar la europarlamentare, nu și la locale. Anunțul final va fi făcut astăzi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: