spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesÎncă un contracandidat pentru Marcel Romanescu

  Încă un contracandidat pentru Marcel Romanescu

  Liderii Partidului Ecologist Român Gorj au desemnat candidatul la primăria Târgu Jiu. Este vorba despre Gelu Fumureanu, de meserie avocat.


  Este dea de-a treia nominalizare. Până în prezent s-au anunțat, oficial, pentru candidatura din 2024, la

   

  Primăria Târgu Jiu, actualul primar, Marcel Romanescu, consilierul local Adrian Tudor din partea Partidului Verde și Gelu Fumureanu din partea PER.

  “A avut loc ședința Biroului Permanent Județean PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Dumitru Miroiu de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, prim-vicepreședintele filialei PER Gorj domnul Gelu Fumureanu. A fost făcută o analiză obiectvă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia”, a declarat Florin Ohotă, vicepreședintele PER Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Numărul zilelor lui romanescu la borcanul cu miere sunt numărate. In cursa ptr primărie trebuie sa intre cât mai mulți oameni de bine.Acest ins care minte cum respiră trebuie sa plece. Cea mai recentă minciună este cea cu terenul de fotbal însămânțat ptr a nu lăsa echipa fanion a orașului să joace pe Stadionul ” Tudor Vladimirescu „, stadion făcut în urma rezultatelor fotbalistice făcute de această echipă. Au jucat în schimb o echipa de copii ai csm ului lui romanescu.Prezent la meci, ca la o finală de ligae campionilor, romanescu speră să fie văzut de un nr.mare de spectatori, spre surpriza lui au fost cam 10 spectatori și ăștia angajații csm ului. Deci, voturi zero de la această acțiune.Asa că dl primar cheltui bani degeaba, oamenii nu vor pune botul la cacealmaua CSM, ba din contră te înjură pentru banii cheltuiți cu armata de yesmeni angajată.Ar trebuii să ieși public și să spui de ce ai mințit clubul Pandurii că terenul de fotbal este însămânțat și 2 săptămâni nu se poate juca pe el.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: