spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăPoliticMiruță: “Chiar suntem orașul lui Păcală?”

  Miruță: “Chiar suntem orașul lui Păcală?”

  Deputatul USR, Radu Miruță, continuă șirul criticilor la adresa autorității publice locale din Târgu Jiu. Lucrarea de pe Calea Eroilor este din nou readusă în discuție. Șantierul nesfârșit îl deranjează pe parlamentar, ca și pe alți cetățeni, în plus, deputatul având domiciliul în apropierea zonei respective.

  După doi ani de începerea lucrărilor, deputatul de Gorj a făcut o analiză șantierului. Concluzia este clară, niciun pas înainte!
  „Singura diferență: au pus piatra cubică de-a lungul, înainte fiind de-a latul. După doi ani de noroaie și de mulți bani aruncați. Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Târgu Jiu s-a nimerit în proiectul de “amenajare” a Caii Ero(R)ilor.
  După ce piatra cubică din esplanada bisericii a fost scoasă pentru “marea amenajare”, timp de doi ani lumea a făcut slalom printre bălți si noroaie. Într-un final, aceeași piatră cubică a fost pusă înapoi, de-a lungul, înainte fiind de-a latul. Nicio lucrare subterană, nimic care să justifice “ingineria”.
  În timp ce se sar etape plătite din proiect, dar care nu sunt efectuate – vedeți aici – toate aceste operații scumpe de reorientare a bucății de piatră au fost pe banii cetățenilor și pe disconfortul acestora”, a transmis Miruță.

  În ciuda criticilor atrase în ultimii doi ani pe tema șantierului de pe Calea Eroilor, primarul Marcel Romanescu a declarat, de fiecare dată, că prelungirea contractului a fost cea mai bună decizie, altfel lucrarea ar fi rămas de tot în aer.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: