spot_img
Altele
  AcasăPoliticIordache: Cine îl ia în serios pe Bucurescu?!

  Iordache: Cine îl ia în serios pe Bucurescu?!

  Șeful PNL Gorj, Ion Iordache, îl atacă pe primarul PSD al comunei Slivilești, Sorin Bucurescu, supărat, probabil, că l-a garantat drept câștigător pe Cosmin Popescu la alegerile pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Gorj.

  Întrebat de realizatoarea unei emisiuni de la Radio Infinit ce părere are despre declarațiile recente ale primarului de la Slivilești, Iordache a încercat să-l ia în derâdere pe Bucurescu – primar ce candidează din nou, pentru al șaselea mandat: „Cine îl ia în serios pe Bucurescu?! Când este nevoie de un titlu de știri mai pompos îl dă Bucurescu.”

  Declarația primarului Sorin Bucurescu ce l-a deranjat pe Ion Iordache  a fost aceea că „Cosmin Popescu este singurul om capabil de a conduce județul în acest moment. Cosmin Popescu este singurul candidat capabil și competent pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.”

  Mai mult, primarul de la Slivilești a lăsat să se înțeleagă că Iordache l-ar fi ofertat să candideze din partea PNL și că refuzul lui și al altor primari, precum și plecarea alor lui din partid, l-au făcut să ajungă la disperare, realizând că n-are șanse să-l învingă pe Cosmin Popescu în competiția electorală pentru conducerea Consiliului Județean Gorj: „Cred că e foarte, foarte supărat, foarte enervat, pentru că și-a dat seama că majoritatea primarilor au plecat de la PNL și majoritatea primarilor (de la alte partide, n.n.) nu s-au dus în tabăra PNL-ului. Probabil a fost foarte disperat, că și-a dat seama că nu are nici o șansă la Consiliul Județean” a mai spus primarul Sorin Bucurescu la Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: