spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticIordache: " Dane, hai acasă!"

  Iordache: ” Dane, hai acasă!”

  Săgeți între parlamentari gorjeni pe tema scandalurilor din PNL. Senatorul de Gorj, Ion Iordache, i-a transmis un mesaj, pe o rețea de socializare, fostului coleg, ministrul Fondurilor Europene, deputatul Dan Vilceanu.
  „În 2020, când Dan Vîlceanu mi-a propus să candidez la Senat, i-am spus că vin să facem echipă pentru Gorj. Când Florin Cîțu, în prezența altor colegi, mi-a oferit avantaje personale să trec în echipa demolatoare, în schimbul trădării gorjenilor, i-am spus că îmi voi continua madatul cu demnitate și nu voi trăda pentru nimic!
  În politică, ca și în viață, facem alegeri și trebuie să trăim cu ele și să le suportăm consecințele! Am ales să mă întorc la gorjenii noștri și să caut soluții pentru județ alături de ei. Echipa de la Gorj, cea care ți-a fost alături atâția ani, a sperat că poziția ta la București îi va ajuta să-i convingă pe gorjeni că voi sunteți soluția, dar i-ai dezamăgit și i-ai abandonat! Ei au rămas să le explice oamenilor creșterea prețurilor, criza economică și tot ce au lăsat în urmă echipa demolatoare și frații voștri de la PSD! Mai avem doi ani și jumătate de mandat și județul nostru are nevoie de tot sprijinul pentru a-și rezolva problemele extrem de importante cu care se confruntă.Haideți acasă și onorați promisiunile făcute oamenilor, încă nu e târziu să le arătați gorjenilor că v-ați învățat lecția și că puteți munci și pentru Gorj, nu numai pentru ambițiile voastre!”, a fost mesajul transmis de Ion Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: