spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
luni, mai 29, 2023
Altele
  AcasăNews AlertIordache îi acuză pe unii primari de gălăgie multă

  Iordache îi acuză pe unii primari de gălăgie multă

  Senatorul Ion Iordache e foc și pară pe primarii care nu îi ascultă indicațiile. Parlamentarul îi acuză pe șefii administrațiilor locale că știu să facă doar gălăgie, fără o implicare directă în rezolvarea anumitor probleme.

  Supărările au la bază legea inițiată de Iordache, care permite ca UAT-urile să preia active de la Complexul Energetic Oltenia. Liderul de la Forța Dreptei afirmă că unii primari au răspuns la apelul lui, alții nu, fără să dea nume.

  “Până în toamnă legea ar trebui să producă efect. Sunt ușor dezamăgit de unii primari. Unii au răspuns apelului meu, alții nu. Sincer, sunt ușor dezamagit pentru că, deși i-am rugat să sprijine, să vorbească cu alți parlamentari, să facem împreună lobby pentru această lege, tocmai aceia care strigă mai tare că au nevoie de ea, nu au făcut absolut nimic. Ba din contră, au fost primari din alte județe care s-au implicat mai mult ca primarii noștri, deși le-am cerut personal să facă acest lucru.” a declarat senatorul Ion Iordache, la Radio Infinit.

  Actul normativ a trecut de Senat, urmând să intre la vot în Camera Deputaților.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: