spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăPoliticLiberal gorjean, răzvrătit împotriva Guvernului

  Liberal gorjean, răzvrătit împotriva Guvernului

  Fiica primăriţei din Ţânţăreni, în CJ

  Până și politicienii au ajuns la concluzia că traiul zilnic este un chin pentru populație. Un liberal gorjean, cu state vechi, susține că în secolul 21 sunt cetățeni din Târgu Jiu care nu se mai descurcă cu banii și, cu toate astea, lasă Gorjul să se ducă spre prăpastie. Acesta s-a răzvrătit împotriva Guvernului, condus de propriul său partid, declarând că măsurile luate nu sunt bune.

  „Părerea mea e că la cât a crescut prețul la carburant, măsura luată e frecție la picior de lemn. Mai bine nu mai luau decizia asta. Dacă informațiile care circulă în media sunt reale, distribuitorilor le-a crescut profitul de trei ori. Nu este corect, unii se îmbogățesc. Guvernul putea să intervină, să îi ia la întrebări. Toată țara suferă, doar 10% din populație o duce bine. Zilele trecute, în Târgu Jiu, un bunic nu avea bani de o ciocolată pentru nepoata lui. E grav că în secolul 21 vezi că sunt oameni care suferă de foame și nimeni nu intervine. A venit timpul să spunem ceea ce gândim. Să nu ne mai temem! Vă spun că nu este bine! Conducătorii trebuie să se întoarcă cu fața spre români”, a declarat liberalul Gheorghe Grivei, la un post de radio local.

  Consilierul județean PNL acuză că cei de la centru văd cum un județ este dus spre prăpastie și nu fac nimic. „Se va închide mineritul, ce punem în loc? Să se intervină, să se facă ceva! Să se gândească că nu sunt puși acolo numai să vorbească. Pe mine mă deranjează când marii politicieni ai țării arată spre administrațiile locale. Păi ce să facă primarul de la Mătăsari dacă se închide mineritul? Aduce el investitor dacă legislația nu e clară?!”, a mai transmis Grivei.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: