spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticLiberalii, în echipă, la centrele de vaccinare

  Liberalii, în echipă, la centrele de vaccinare

  Liberalii au dat iama în centrele de vaccinare. Parlamentarii PNL au mers în localitățile colegilor săi, primarii, pentru a-i convinge pe cetățeni să se vaccineze. În acest sfârșit de săptămână s-a dat startul unui maraton de vaccinare în județul Gorj.

  La Rovinari autoritățile se așteaptă să fie imunizate peste 100 de persoane. Primarul Robert Filip a supravegheat de aproape procesul vaccinării, alături de colegii de partid, parlamentarii. „Alături de parlamentarii de Gorj ai Partidului Național Liberal, domnii Dan Vâlceanu, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină, am participat la o acțiune de conștientizare a importanței vaccinării împotriva Covid-19.Ne-au fost alături mai mulți cetățeni, consilieri ai PNL Rovinari și angajați ai Primăriei Rovinari,  care fie s-au vaccinat astăzi, fie au dorit să se implice în campania de conștientizare asupra importanței imunizării în masă. Acțiunea a avut rezultatul așteptat, iar până diseară se vor vaccina la Centrul de vacinare de la Rovinari, peste 100 de persoane, depășind cu mult media zilelor anterioare”, a declarat Robert Filip.

  După vizita de la Rovinari parlamentarii PNL au mers și la Turceni. „Sunt alături de colegii mei parlamentari PNL Gorj, primari și alți colegi din partid și vom merge în mai multe localități din județ. La Turceni, la Centrul de Vaccinare am constatat cu plăcere că tinerii pun umărul la revenirea la normalitate. Vin să facă vaccinul anti-COVID, singurul care ne poate reda libertatea: libertatea  de a pleca în concedii, de a merge la concerte, de a pleca în străinătate în siguranță”, a postat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu pe un site de socializare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: