spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesManta" Sâmburii crizei energetice au fost plantați de USR"

  Manta” Sâmburii crizei energetice au fost plantați de USR”

  Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta i-a pus la punct pe USR-iști, care acuză coaliția de guvernare de sabotarea economiei și a sistemului energetic. Mărul discordiei a fost proiectul de modificare a ordonanţei privind energia, care plafonează la cel mult 1,3 lei kilowatul oră de curent electric. Acesta a fost votat în Camera Deputaţilor, măsura urmând să fie aplicată după promulgarea textului de lege. 

  Au fost discuții aprinse, în Parlament, pe tema acestei măsuri. Proiectul de lege a fost criticat vehement de parlamentarii USR, care acuză actuala coaliție de guvernare de sabotarea economiei și a sistemului energetic.
  „Sâmburii crizei energetice prin care trecem acum au fost plantați și susținuți de dumneavoastră când ați făcut acea liberalizare sălbatică. Ați atacat la Curtea Constituțională o lege, care punea în sistemul energetic național niște hidrocentrale”, a transmis deputatul Claudiu Manta la acuzele aduse.

  Potrivit proiectului de lege, prețul plafonat va fi aplicat în funcție de consumul realizat, dar nu va fi mai mare de 1,3 lei pe kilowatt oră.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!