spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăNationalMinistrul Daea deschide târgul "Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti"

  Ministrul Daea deschide târgul „Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti”

  Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va deschide vineri târgul „Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti”, eveniment organizat în curtea instituţiei, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Ovine „Păstorul Crişana” Arad şi cu sprijinul altor forme asociative ale crescătorilor de ovine din România, anunță agerpres.ro.

  Evenimentul face parte din campania de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimente de calitate obţinute pe plan local, sub denumirea „Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”, informează MADR într-un comunicat transmis AGERPRES.

  „Ne dorim să aducem în atenţia bucureştenilor şi nu numai, farmecul uneia dintre cele mai vechi îndeletniciri ale poporului român, păstoritul. Fermierii din judeţele Alba, Arad, Botoşani, Braşov, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Neamţ, Olt, Sibiu, Vâlcea refac unul dintre drumurile parcurse de ciobani cu sute de ani în urmă, pornind pe un traseu de sute de kilometri de-a lungul munţilor Carpaţi, poposind în mijlocul Bucureştiului, în curtea MADR, cu tolba plină de poveşti şi bunătăţi de la stână”, susţin organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: