spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesManta: “Vom vota, din nou, eliminarea pensiilor speciale”

  Manta: “Vom vota, din nou, eliminarea pensiilor speciale”

  Promisiune făcută de deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta. Parlamentul spune că va vota, din nou, alături de colegii săi, eliminarea pensiilor speciale.

  În viitoarea sesiune parlamentară se va pune în discuție eliminerea pensiilor speciale, asta după ce vechea lege a fost declarată neconstituțională. În același timp, în coaliție se pregătește un nou proiect legislativ pentru impozitarea pensiilor speciale, cu până la 50%.
  “În sesiunea trecută am votat eliminarea pensiilor speciale, acestă legea fost declarată neconsituțională de Curtea Constituțională, nu comentez decizia. Este o promisiune pe care o fac, că în primele zile ale noii sesiuni parlamentare vom vota, din nou, eliminarea acestor pensii speciale pentru că nici eu, personal, nu sunt de acord cu aceste beneficii. Noi am votat eliminarea, dar europarlamentarii au acea pensie specială, mult mai mare, doar că, în cazul lor, nimeni nu comentează nimic. Totodată, nu e normal să ieși cu o pensie mai mare decât salariul, legea supraimpozitării a fost și ea declarată neconstituțională. Vom reveni și asupra acestei decizii”, a transmis deputatul PSD, Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: