spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticMedic revoltat: trei spitale în alertă, pentru nunta lui George Simion

  Medic revoltat: trei spitale în alertă, pentru nunta lui George Simion

  Un medic din judeţul Vâlcea s-a declarat nemulţumit de faptul că unităţile/compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, la care sunt aşteptate foarte multe persoane, transmite stiripesurse.ro.

  Medicul Cristiana Adi Opriţa a postat pe Facebook adresa emisă de Ministerul de Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – IGSU – ISU Vâlcea şi trimisă la unităţile/ compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţul Vâlcea: Spitalul Judeţean, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu. În aceasta se arată: ”Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU”.

  ”A ajuns MAI sa ne dea ordin de alertă ptr asigurarea asistentei medicale când se însoară aştia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut ? Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii trebuie să fim în alertă? Ptr asta platesc taxe şi impozite românii ? Să fim toţi la dispoziţie unor sceleraţi ? Ăştia şi-au tras ţara şi noi încă nu ştim?”, a scris medicul.

  Realitatea este că instituțiile trebuie să fie în alertă acolo unde au loc manifestări, de orice natură, unde participă un număr mare de oameni, la Măciuca preconizându-se că vor veni, la nunta lui Simion, peste 10.000. Liderul AUR și-a regizat evenimentul privat din viața sa, atrăgând atâția omaeni, pentru a câștiga voturi la viitoarele alegeri, acesta fiind faptul ce l-a iritat, cu siguranță, pe medicul vâlcean.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!