spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăPoliticMesajul lui Cosmin Popescu înainte de alegeri

  Mesajul lui Cosmin Popescu înainte de alegeri

  Dragi gorjeni, sunt Cosmin Mihai Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, și nu a trecut foarte mult timp de când mi-ați acordat încrederea dumneavoastră, fiindu-mi alături și sprijinindu-mă la alegerile locale.

  Vin, din nou, în fața dumneavoastră, într-un moment extrem de important pentru viitorul Gorjului, pentru viitorul întregii țări, pentru a vă mai cere încă o dată sprijinul. Trebuie să vă mărturisesc că am nevoie de echipa de oameni profesioniști, din absolut toate domeniile, pe care PSD Gorj v-o propune pentru Parlamentul României.

  Pentru a-mi putea duce la bun sfârșit proiectele pe care mi le-am propus pentru județul nostru, pentru a-mi putea îndeplini programul pentru care mi-ați acordat votul într-un număr atât de mare, dragi gorjeni, am nevoie de seriozitatea și responsabilitatea lor, de dragostea lor pentru Gorj, de puterea lor de muncă și de spiritul lor de luptători, în Parlamentul României. Nu sunt vorbe lipsite de conținut, este purul adevăr! Gorjul, ca de altfel întreaga Românie, are nevoie de solidaritate, de oameni competenți, dornici să își pună experiența acumulată în slujba binelui public.

  Știu că sunteți pregătiți ca, duminică, 6 decembrie, să vă învingeți teama de pandemie și să ieșiți la vot. Nu mă îndoiesc că veți alege cu înțelepciune singura alternativă de a avea siguranța unui trai mai bun, că veți alege să ne putem construi în liniște un viitor mai bun, având ca reprezentanți în Parlament o echipă care să ne facă să fim mândri.

  Așadar, dragi gorjeni, vă chem să fiți alături de echipa PSD Gorj și să faceți în așa fel încât Gorjul să conteze în Parlamentul României!

  – Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană PSD GORJ
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – CUI mandatar financiar coordonator 11200020

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: