spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticMiruță îl face struț pe ministrul Energiei

  Miruță îl face struț pe ministrul Energiei

  După liderul PSD Gorj, Mihai Weber, care a cerut ministrului Energiei lămuriri în privința riscurilor la care se supune CE Oltenia ca urmare a aprobării planului de restructurare, acum, un alt parlamentar de Gorj așteaptă răspunsuri de la Virgil Popescu.

  “Cer ministrului energiei, domnului Virgil Popescu sa nu mai stea ca strutul cu capul in pamant pe subiectul planului de restructurare CEO si să-l prezinte public sub toate aspectele sale.
  In mod normal, imediat dupa decizia favorabila a Comisiei Europene, Ministerul Energiei, impreuna cu conducerea CEO ar fi trebuit sa vina in fata românilor cu detaliile asteptate.
  Statul român va aloca, din banii contribuabililor 2,66 miliarde de euro in restructurarea CEO, sub forma unui ajutor de restructurare. Romanii trebuie sa stie pe ce se vor duce acesti bani, ai lor, pîna la ultimul leu.
  Deja se construiesc tot felul de scenarii, mai avizate sau mai putin avizate, privind continutul acestui Plan. Trebuie evitate orice fel de speculatii, de la numarul angajatilor care vor fi dati afară până la tipul de investitii pentru viabilizarea CEO.
  Toate aceste speculatii pot afecta procesul necesar de restructurare sustenabila a Complexului Energetic Oltenia.
  De aceea, domnule ministru Popescu, in calitate de deputat de Gorj va solicit să renuntati la orice fel de strategii sofisticate de comunicare pe subiect si sa prezentati adevarul simplu, pe intelesul tuturor:
  Cum vor fi folosiți pînă în 2026, în favoarea CEO, a oamenilor care lucrează aici, cei 2,66 miliarde de euro?”, afirmă Radu Miruță, deputat USR Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: