spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăPoliticNegocieri politice. Ce i s-a propus lui Romanescu!

  Negocieri politice. Ce i s-a propus lui Romanescu!

  Liberalii i-au pus lui Romanescu, la picioare, organizația PNL Gorj, pentru a nu pleca la PSD. Însă, primarul Municipiului Târgu Jiu spune că propunerea a venit tardiv. Pentru 2024, Romanescu afirmă că, alături de echipa PSD, va câștiga toate alegerile.

  Edilul Municipiului Târgu Jiu a declarat că nu mai avea cum să stea în PNL și că negocierile cu PSD Gorj nu au vizat niciun scop ascuns. Acesta afirmă că a mers spre echipa condusă de deputatul Mihai Weber pentru sprijinul oferit și stilul de lucru. Marcel Romanescu susține că a fost corect față de PNL, încă de când a aflat că Ion Iordache va prelua funcția de președinte.

  „Eu nu i-am mințit pe cei de la centru. Și atunci când le-am spus că se încearcă să li se vândă o altă imagine a celui ce se vrea președinte. Le-am spus că drumul meu e fără întoarcere. Nu mă duc la PSD să cer ceva, în afara de sprijinul normal, pe administrație. Mă duc cu o echipă mare, o echipa care nu merge în PSD ca să se simte supusă. Este normal că voi lucra și cu echipa PSD Târgu Jiu’, a declarat Marcel Romanescu la Radio Infinit.

  Când au aflat de plecarea la PSD, liderii Partidului Național Liberal i-au oferit organizația județeană, spune Romanescu.

  „Mi s-a oferit funcția de președinte și le-am spus că e tardiv. Cu unul dintre oamenii grei din PNL m-am întâlnit pe heliportul din Târgu Jiu. Mi-au spus să rămân în PNL și să preiau frâiele organizației PNL. Nu era fairplay față de colegii mei și nici față de PSD. O ultimă discuție trebuia să o am în București, pe același subiect și am refuzat”, a mai spus Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!