spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticNu-l mai vrea pe Romanescu candidat !

  Nu-l mai vrea pe Romanescu candidat !

  Iordache recunoaște! Îl pregătește pe Iulian Popescu pentru o candidatură la Primăria Târgu Jiu. După dizolvarea organizației conduse de Marcel Romanescu și înlocuirea lui cu Iulian Popescu, liderul PNL Gorj afirmă că” dacă mâine ar fi alegeri”, Romanescu nu ar fi candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu. Între timp Iulian Popescu se antrenează cu funcția de prefect de Gorj.

  „Nu pot să spun, astăzi, dacă Romanescu va fi sau nu candidatul nostru. Știu că dacă mâine ar fi alegeri, Romanescu nu ar fi candidatul nostru. Dar mai este un an. Dacă înțelege că Primăria nu este a lui…..(…). Orașul nu are o perspectivă”, a declarat liderul PNL, Ion Iordache.

  Pe de altă parte, în cazul lui Iulian Popescu, primii pași, premergători poziției de candidat, au fost făcuți. Acesta a obținut două funcții importante din punct de vedere politic și administrativ.

  „Iulian Popescu este patriot, și asta, din punctul meu de vedere, este important. Să ai un om care să vrea să facă un bine general, să se implice. Putini sunt ca el!”, este caracterizarea făcută de liberal noului președinte al PNL Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!