spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPolitic”Nu mai pozați în salvatorii județului, pentru că nu sunteți!”

  ”Nu mai pozați în salvatorii județului, pentru că nu sunteți!”

  ”Programul Operațional de Tranziție Justă a devenit interesant pentru partidele aflate la guvernare, PNL și USR pentru a poza că le pasă de soarta județului.
  Deși Guvernul PNL știa de acest program încă din ianuarie 2020, nu a făcut nimic până în septembrie, când, în campania electorală fiind, au început să vorbească despre faptul că vin bani în țară pentru o economie verde.
  Nu mai faceți declarații populiste, doar de dragul de a ne vinde, nouă, gorjenilor, minciuni.
  Înainte de a deschide gura, ar trebui să știți, voi cei de la guvernare, faptul că, Consiliul Județean Gorj a constituit cu mult timp în urmă, grupul de lucru pentru elaborarea planului teritorial de tranziție justă.
  Grupul are în componență 24 de membri: sindicate din minerit, CEO, APM Gorj, AJOFM Gorj, ISJ Gorj, primăriile Turceni, Rovinari, Motru, Târgu Jiu, precum și ADR Sud Vest Oltenia.
  Până acum au fost deja 4 ședințe de lucru, prima întâlnire debutând în luna octombrie 2020, iar cea de-a patra a avut loc pe 22 Ianuarie 2021.
  Și ca să arăt ”interesul” guvernului pentru acest proiect, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a făcut prima adresă către Consiliul Județean abia în decembrie 2020, prin care vorbește despre faptul că trebuie elaborate cele 6 planuri teritoriale de tranziție justă. Așadar, fapte, nu vorbe!” a transmis secretarul executiv și consilierul judetean din partea PSD, Anca Bordușanu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: