spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăPoliticDeputatul Miruță „sare la gâtul” Primăriei Târgu Jiu, pentru Parcul Narcise

  Deputatul Miruță „sare la gâtul” Primăriei Târgu Jiu, pentru Parcul Narcise

  Deputatul de Gorj Radu Miruță critica modul în care autoritatea publică din Târgu Jiu prioritizează problemele orașului.

  Parlamentarul condamnă o investiție de 3 milioane de euro, ce vizează realizarea unui parc , în zona Narcise, afirmând că aceeași sumă este cheltuită, în județul vecin, pentru a realiza construcția unui corp nou de spital.

  „Primăria Târgu Jiu începe un parc de 3 milioane de euro, lângă un parc deja existent.
  La Rm. Valcea, cu aceeași suma de bani, incepe constructia unui corp nou de spital.
  Fiindca nu exista un spital cu toate sectiile in acelasi loc, la Tg Jiu, bolnavii sunt plimbati de pe Tudor, la Spitalul 700, sub pasarela, unde gasesc aceeasi tencuiala cazuta, acelasi ridicat din umeri si unde cauta din priviri o față cunoscuta in halat pentru a le facilita un minim bagat in seama. Problema este veche si in ciuda declaratiilor diverselor autoritati, nu a fost niciodata abordata.
  Intre timp, in acelasi hățiș birocratic din Romania, unii se mai misca. La Valcea cu 3.3 milioane de euro se incepe ceva: se construieste un corp nou de spital.
  La Tg Jiu, acelasi marasm, aceeasi decadere: tot cu 3 milioane de euro, capra râioasa umbla cu coada pe sus. Aici, la marginea orasului, langa Parcul de la Coloana, de aceeasi suma de bani se face un alt parc de agrement. Asta este prioritatea 0 de investitii intr-un oras cu multe lipsuri … imi plac parcurile, insa un oras isi permite aceste lucruri abia dupa ce rezolva alte probleme mai stringente: sistem medical, investitii in infrastructura si facilitati economice pentru a fi atrase investitii si a crea locuri de munca, scoaterea dejectiilor din canalizarile care zac in subsolurile blocurilor”, a transmis deputatul de Gorj, Radu Miruță.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!