spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentInterlopul Sandokan, condamnat din nou la închisoare

  Interlopul Sandokan, condamnat din nou la închisoare

  Interlopul de etnie romă Marinică Bonculescu, cunoscut sub porecla Sandokan, a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de opt ani și opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, deoarece acesta mai avea de ispășit și alte condamnări anterioare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

  Scandalul cu împușcături și topoare a avut loc în urmă cu aproape șase ani în cartierul Obreja. Sandokan a mai fost condamnat în trecut pentru crimă.

   

  Alți doi scandalagii au fost condamnați

   

  Alți doi romi au fost condamnați la pedepse cu închisoarea pentru că au participat la același scandal. Este vorba de Marius Nișciuc, zis „Mariusică“, recidivist, care a fost condamnat șa șase ani de închisoare. De asemenea, Răzvan Căldăraru, zis „Greuceanu“ a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și două luni de închisoare. Una dintre victime este Ioneș Ștefănescu, care a comis și el o infracțiune de omor, asupra unui jandarm.

  Scandal de proporții

  Scandalul a avut loc în toamna anului 2016. „În data de 18.10.2016, la domiciliul martorului B. A. din municipiul Târgu Jiu, a fost organizată o petrecere ca urmare a faptului că proprietarul s-a eliberat din penitenciar unde executase o pedeapsă privativă de libertate, împrejurare în care alături de membrii familiei sale a fost invitată şi persoana vătămată Ş. I. S-a reţinut că acesta din urmă, pe fondul unor relaţii de prietenie mai vechi, a invitat la rândul său la petrecere şi alte persoane. Pe parcursul cercetărilor a rezultat că în jurul orei 18.00, la locuinţa martorului B. A. şi–au făcut apariţia înarmaţi cu arme albe şi de foc, numiţii Bonculescu Marinică, zis „Sandokan”, Nişciuc Marius, zis „Mariusică” şi Căldăraru Răzvan, zis „Greuceanu”, care, pe fondul unui conflict mai vechi, au intenţionat să se răzbune pe D. M. şi celelalte persoane din anturajul acestuia, prezente la petrecere“, au transmis procurorii la data respectivă.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!