spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPDL se gândeşte la o candidată la Primăria Târgu-Jiu

  PDL se gândeşte la o candidată la Primăria Târgu-Jiu

  Îşi doresc să câştige atât Primăria Târgu-Jiu cât şi Consiliul Judeţean. Este vorba de democraţii din cadrul PDL Gorj. Invitat la Acces Tv, liderul democrat Ion Ruşeţ a declarat că ar fi ideal să găsească o femeie candidat la Primăria Târgu-Jiu.

  Primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean rămân instituţiile asupra cărora democraţii îşi îndreaptă cea mai mare atenţie, în condiţiile în care îşi doresc să le şi câştige la alegerile din iunie. Deşi a recunoscut că nu este încă stabilit un candidat definitiv la Primăria Târgu-Jiu, preşedintele PDL Gorj ştie ce ar putea duce la obţinerea unei victorii. Astfel, Ruşeţ consideră că „nu avem un candidat definitiv, dar ar fi ideal să găsim ca şi candidată o femeie deşteaptă şi tânără”. Hotărât să câştige Primăria Târgu-Jiu, Ion Ruşeţ recunoaşte totuşi faptul că sunt localităţi în judeţ unde structurile democrate nu pot face faţă actualelor structuri locale. Deşi nu a vrut să dea nume de consilieri locali care se vor regăsi sau nu pe viitoarea listă, preşedintele democrat a spus totuşi că unul sau doi din actualii aleşi locali nu vor fi avuţi în atenţie. Contactat telefonic preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicolae Daviţoiu, a declarat că în această seară este stabilită şedinţa în cadrul căreia se va finaliza lista de consilieri locali.

  Ruşeţ: „Activitatea politică va fi analizată”

  Întocmirea listei de consilieri judeţeni va fi şi aceasta o problemă grea, în condiţiile în care Ruşeţ a precizat că va analiza activitatea politică a democraţilor, începând cu data alegerii sale ca preşedinte la PDL Gorj. Cât despre numele unor posibili consilieri judeţeni, Grivei şi Cilibiu par a fi persoanele agreate de actualul şef al PDL Gorj. „Grivei nu a pierdut legătura cu partidul iar secretarul general este un simplu inginer la CE Rovinari. Nu a cerut nimic”, a declarat Ion Ruşeţ.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: