spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateDe ce nu se reabilitează drumul Scoarța- Drăgășani?!

  De ce nu se reabilitează drumul Scoarța- Drăgășani?!

  Deputatul PNL, Dan Vîlceanu, susține că nu există nicio șansă ca drumul DN 67B, Scoarța- Pitești, să fie reabilitat în perioada următoare. Potrivit acestuia, încă există dispute în instanță pe această temă, între firmele care au câștigat licitația și statul român.

  „E reziliat contractul. În 2020 eram la Gorj, alături de domnul Orban, când m-a sunat un director general adjunct de la CNAIR și mi-a spus că firma care a câștigat licitația pentru drumul Scoarța- Pitești a câștigat în instanță procesul pentru rezilierea contractul și a fost repus contractul în vigoare, doar că, în 2022, o doamnă director de la Regionala Drumuri Craiova a reziliat iar contractul. Câtă vreme am fost eu în Minister, până în noiembrie, nu am avut problema asta, urma să prindă suma de 5 milioane de euro, să înceapă organizarea de șantier, numai că această doamnă a reziliat contractul și acum suntem iar în instanță, iar au dat constructorii în judecată, așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat liberalul Dan Vîlceanu pentru presa locală.

  Nici centura Târgu Jiului nu e gata

  Probleme sunt și pe centura Municipiului Târgu Jiu. Investiția dată ca finalizată în 2022 de Vîlceanu pe vremea campaniei electorale din 2020 întâmpină dificultăți. “La momentul acesta este un blocaj, în august le-a expirat contractul și am înțeles că le va fi prelungit. Ai două variante: ori prelungești cu acest constructor, ori oprești contractul și reiei licitațiile după ce faci o expertiză”, a mai declarat parlamentarul PNL Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: