spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticPNL caută candidat la Primăria Târgu Jiu?!

  PNL caută candidat la Primăria Târgu Jiu?!

  Șeful PNL Gorj îl atacă din nou pe colegul de la municipiu. Ion Iordache dă de înțeles că nu îl va susține pe Marcel Romanescu pentru o nouă candidatură la primăria Târgu Jiu, deoarece nu este disciplinat. În opinia senatorului, organizația condusă de primarul Municipiului Târgu Jiu nu respectă deciziile luate de conducerea județeană a PNL Gorj.

  Ion Iordache continuă să își exprime nemulțumirea față de Romanescu. După ce a reușit să îndepărteze mai mulți primari liberali aflați în funcție, unii anunțându-și deja plecarea la un alt partid deschis la dialog și colaborare, acum, liderul județean revine la un conflict mai vechi, cel cu primarul din Târgu Jiu. Iordache dă de înțeles că pentru competiția din 2024 își caută candidat. „Am văzut că se preocupă doar să vorbească la televizor. Eu repet, îi susțin pe toți primarii și îi respect. Niciodată nu va fi candidat susținut de această echipă a PNL acel om care nu este respectat de comunitate, care susține prin declarații si comportament politic o altă formațiune politica și, care nu vrea să facă echipă cu actuala conducere a PNL Gorj. Dacă vrea să fie susținut de noi trebuie să respecte regulile noastre! Dacă vrei să candidezi tu cu echipa ta, nu e nicio problemă, să se ducă și să candideze! Dacă vrea să îl susținem, să se supună, să intre în echipă, să respecte deciziile partidului. PNL Târgu Jiu este una din organizațiile care nu respectă deciziile partidului”, a transmis Ion Iordache.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Asta e un bluf,o parsivenie fara limite. ! Pai nici eu un liberal de peste 20(mai exact 23 de ani)de ani,e dtept din Bumbesti-Jiu nu o respect si nici nu recunosc conducerea judeteana a PNL Gorj !!Cum as putea cand la noi ne-ati scimbat presedintele ,dl.Claudiu Piscanu(cel mai vechi si cunoscut liberal al orasului)fara sa stim cand,cum,de ce etc.?Si mai grav nu cunoastem exact cine conduce organizatia acum !?Ceea ce am aflat ca ati facut in mai multe organizatii gorjene ! Si atunci cum vreti respect si mai ales de la dl.Romanescu si organizatia municipala ?Repet e un simplu joc pentru a-l inlatura pe dl.Romanescu ca primar sa ajunga o persoana precum prefecta Cilibiu ! Cred ca asa veti reusi sa distrugeti PNL Gorj !?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: