spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesPolitician: Iordache joacă teatru în fața angajaților CEO

  Politician: Iordache joacă teatru în fața angajaților CEO

  Lideul unei organizații din Gorj a unui partid din opoziție îl acuză pe senatorul PNL Ion Iordache, care este și șeful organizației județene de la Gorj, că jocă teatru, când se dă de ceasul morții că rămân minerii și energeticienii fără locuri de muncă, prin închiderea capacităților pe cărbune ale Complexului Energetic Oltenia (CEO).

  Șeful PMP Gorj, Nicolae Davițoiu îl acuză pe Iordache că se preface că-i pasă de soarta gorjenilor care vor rămâne fără locuri de muncă, în condițiile în care, având un an și jumătate prim ministru din partidul lui, nu a bătut cu pumnu-n masă să-i ceară să caute soluții. „De ce nu s-a dus Iordache la Ciucă, cât au avut premier, să bată cu pumnul în masă, să spună, ‘Domne’ e posibil? Ăștia sunt niște descreierați, cum să închizi CE Oltenia când produce 1000 de KW în bandă și să pui panouri fotovoltaice?’” întreba Nicolae Davițoiu, într-un interviu la Radio Infinit.

  Interese personale

  Davițoiu îl acuză pe Iordache, de fapt, de interese personale, în ceea ce privește închiderea capacităților pe cărbune ale CEO și înființarea de câmpuri fotovoltaice. Se știe că acesta este proprietarul multor suprafețe de teren pe teritoriul Gorjului, împreună cu grupul său de interese și s-a spus în spațiul public cum că acesta este scopul său, de a face afaceri în domeniul producției de energie cu panouri fotovoltaice.

  „Este cert că au făcut tot posibilul să închidă Complexul, să își bată joc nu de 13 mii de oameni, ci de 30 de mii care au activități conexe cu compania. Să vedeți cum apar cu câmpurile fotovoltaice… O să vedeți câte o să planteze și se vaită de situația Complexului! O să avem curent cât e soare , în rest, noaptea o să stăm la lumânare. Una- două, panouri fotovoltaice, o să umple terenurile arabile de panouri fotovoltaice, nu o să avem nici ce să mâncăm.”a mai spus Davițoiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: